8 Mart 2013 Cuma

Falınızda Tektaş Var!

Hiç başınıza geldi mi merak ediyorum; bir falcıya gittiğinizde, size daha dakika bir gol bir "yakın zamanda evleniyorsun, ahan da bak bu da kanıtı; kocaman tektaş!" dedi mi? Hiç böyle bir şey başınızdan geçmedi mi? Aklınıza hayalinize de mi gelmedi canım?! İnsan falcıya ne için gider ayol, üstüme iyilik sağlık! Görmüş geçirmiş teyze tadında yazmaya başladığımın farkındayım o neden ileee hemen fabrika ayarlarıma dönüyorum.

Ama yine de sormadan edemeyeceğim yahu; bu falcı kısmısı hep mi kötü şeyleri öngörür de patır patır söyler? Aralarından biri de çıkıp demez mi yahu;




- Kızcağızım tez vakitte sana mmm.. sanaaaaa ommmmm gümüş kolye aa hayır hayır altın kolye aaa yok o da değil dur şimdi toparlayacağım; oradan gümüşü oradan da yüzüğü alırsak aaaa kızım sen sözleniyorsun. Gümüş yüzük çıktı burada.

Farkındayım fena bir monolog oldu. Hiç bir falcı hanımefendi (bak özellikle teyze falan demiyorum hanımefendi diyorum saygıda kusur etmemek babında) bu şekilde konuşmaz sanırım. Olsa olsa kötü yazılmış bir senaryonun yan karakterlerinden birinin ağzından dökülüverir bilmem kaçıncı sınıf oyunculukla.



Bak şimdi altın kolye, gümüş yüzük derken canım nasıl da kataloglara bakmak, gördüklerim ile hayallere dalmak istedi. En iyisi gireyim mor takı'nın internet sitesine falımda şimdilik çıkmayan tektaşlara, gümüş yüzüklere falan bakayım. Eee şekerim boşuna çekim yasası dememişler; baka baka çekeceğim kendime hah-hayt!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder