13 Mart 2013 Çarşamba

Evde spor yapın en mantıklısı bu!




Herkes size spor yapmanız gerektiğini söylüyor ancak trafik, iş ev koşturmaca darken nerede nasıl yapacağınız konusunda bir fikriniz yok değil mi ?

Bir spor salonuna yazılsanız gitme ihtimalniz oldukç düşük. Bunu bilen spor salonları da 6 aylık 1 yıllık üyelikler bağlama çabasında. Diğer taraftan son derece azimli bi şekilde başlasanız bile araya girecek bir kaç porgramla hemen soğuma riskiniz malesef devam ediyor.

Aslında imkanı olanlar için en mantıklı çözüm eve koşu bandı almak .

Koşu bandını ister salona, ister uygun bir odaya koyup aklınıza geldikçe 30 -40 dakika yürüyüş yapmak size zinde tutmaya yetecektir.

Koşu bandını kondisyonunuza gore ister koşu bandı ister yürüyüş bandı olarak kullanabilirsiniz. Her geçen gün yürüyüş temposunu artırarak sağlıklı ve zinde kalmak mümkün.

Bunun yanı sıra kadınların en büyük sıkıntılarından biri kol sarkması içinse gene eve alabileceğiniz  bir kaç dambıl internetten edinebileceğiniz dambıl hareketleri ile kısa sürede fit görünümlü kollara kavuşmanızı sağlayacak

Dambıl fiyat olarak bir taraftan da cazip bir spor aleti. Tüm bunları almaya bile vaktim yok diyorsanız yuh demeyeceğim zira benimde öyle bir vaktim yok ..

Size spordunyasi.com’u tavsiye edebilirim. Sorunsuz çalışıyorlar. Teslimatınız kazasız belasız evinize kadar geliyor. Üstelik fiyatları da piyasaya gore uygun.

Ev konforunda dilerseniz televizyonun karşısında yeni spor aletlerinizi denemenin vakti geldi.

Sağlıklı bir ömür dilerim herkese…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder