27 Ağustos 2012 Pazartesi

Renk Falı: Beyaz Renk!

Beyaz Renk

Renklerin kadınlar ve erkekler üzerinde farklı anlamları vardır. Her renk farklı şeyleri temsil eder. Karşınızdaki kişinin ister en sevdiği renklerden iste gün içinde tercih ettiği renklerde giyiniminden ruh halini anlayabilir, belki de daha farklı bir ilişki kurabilirsiniz.

Beyaz renk, saflığın göstergesidir derler. Kadın ve erkekler için beyaz renk neleri ifade eder?

Kadınların renk tercihleri arasında ilk olarak gelen renk beyaz ise, bu onun ister istemez ne kadar saf ve temiz olduğunu söylemektedir. İnsanlara saygılı, nazik ve aynı zaman zarif olduğunun da göstergesi olan beyaz renk, sakin ve huzurlu bir yaşamı tercih ettiğinin de sinyallerini vermektedir. Yaşamının düzen içinde olması onlar için önemlidir, hayatlarında güven duydukları insanlara fazlasıyla ihtiyaçları vardır.

Erkeklerin renk tercihleri arasında ilk olarak beyaz geliyorsa, bu onu hiçbir zaman korkak ya da çekingen bir karaktere sahip olmadığını gösterir. Beyaz seven erkekler duygularını çok fazla belli etmezler, sakinlerdir. Cömert ve yardımsever kişilikleri ile birçok insan tarafından sevilen ve takdir toplayan kişiliklere de sahiplerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder