22 Ağustos 2012 Çarşamba

Göz Falı Hakkında Küçük Bir Bilgi

Göz Falı

Gözler ruhun aynasıdır derler. Kim demişse aslında bir bakıma doğru demiştir. Bakışların anlamı herkese göre değişiklik gösterse de göz renginin de genel bir karakteristik özelliklerinin olduğunu biliyor musunuz?

Göz renginiz mavi ise, yerinizde duramayan, sürekli değişim içinde olmayı sevmeyen, enerjinizi olumlu yönde kullanabilen ve aynı zamanda hayalperest bir yapıya sahip olan kişilerdir. Gerçeklerden uzaklaşmayın!

Göz renginiz siyahsa, yaşamlarında başlarına gelen olaylar karşısında çok çabuk heyecanlanmalarına karşın oluşturdukları disiplin ile belli bir duruş sergileyebilen insanlardır. Sevgi ile Kin arasında gidip gelmeleri muhtemeldir.

Yeşil gözlü insanlar genel olarak kırıcı olmaktan kaçınan bir yapıya sahiptir. Genel anlamda birçok şeye isyan edip tepkilerini bu yönde ortaya koysalar da duygularının kontrolleri elinde oldukları için kırıcı olmamaya özen gösterebilirler.

Kahverengi gözlere sahipseniz, fazlasıyla kontrollü insanlardır. Kendileri hakkında pek fazla bilgi vermezler, gizemlerini korurlar ve bu şekilde kendilerini de koruma özelliklerine sahiptirler.

Ela gözlü insanların sezgileri fazlasıyla yüksektir. Sezgilerinin yüksek olmasıyla beraber gururları da onlar için önem taşır. Gururu kırılmış bir ela gözlü insanı asla geri adım attırtamazsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder