5 Ocak 2013 Cumartesi

Maybelline


Tüm kadınlar güzeldir, çoğu kadının bildiği gibi daha da güzel olmanın sırrı bakımlı olmaktan geçer. Bakımlı olma yolunda kadınların baş yardımcısıdır makyaj malzemeleri; rimel, ruj, fondötense en çok tercih edilenlerindendir. Pürüzsüz bir cilt, belirgin gözler, etkileyici dudaklar her kadının isteğidir. Ürün seçiminde, ürünün kaliteli olması cilt sağlığı için önemli bir kriterdir. Bu yüzden kullanılan makyaj malzemelerinin güvenilen isimler olması gerekir.

Makyaj malzemesinde kalite dendiğinde akla ilk gelen markalardandır Maybelline. Bir çok zevke ve cilt tipine uygun,  geniş ürün yelpazesiyle kadınların tercihlerinde ilk sıralara yerleşmiş  olan maybelline markası, sektöründe en iyilerindendir.

Ruj makyajın en önemli parçalarındandır. Ruj seçiminde uzun süren kalıcılığa sahip olması önemli bir faktördür.  Uzun süren kalıcılığa sahip aynı zamanda da geniş renk yelpazesine sahip maybelline ruj gün boyu dudaklarınızdan silinmeyecektir.

Makyaj yaparken kullanırken kadınların vazgeçilmezi olan fondöten, cildin pürüzsüz ve bakımlı görünmesine yardımcı olur. Bunun yanında da fondötenin cildi beslemesi de önemlidir. Maybelline fondöten içeriğindeki besleyici maddelerle cildi güzelleştirirken cildin sağlığını da korur. Likit ve köpük fondöten seçenekleriyle de cildinize en uygun fondöteni seçebilirsiniz.

Rimel çeşitliliği fazla olan markada istediğiniz özelliklere ait ürünü bulabilirsiniz. Kirpikleriniz daha kıvrık görünsün istiyorsanız yahut kirpiklerinizi kısa buluyor ve uzatmak istiyorsanız Maybelline rimel isteğinizi karşılayacaktır. Waterproof özelliğine sahip maskarası ise yazın gönül rahatlığıyla suya girmenize olanak sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder